Αναζήτηση
  • lioligreece

Ανδρικές κολόνιες: Πως να τις φορέσεις σωστά

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Το ανδρικό άρωμα και η αξία του


Ανδρικές κολόνιες: Το άρωμα είναι εξίσου σημαντικό και για έναν άνδρα. Είναι ένας τρόπος για να “αφήσει” το στίγμα του. Είναι σαν ένα “αξεσουάρ” το οποίο ολοκληρώνει κάθε του εμφάνιση! Είναι κομμάτι της προσωπικότητας και του χαρακτήρα του! Οι επιλογές για τους άνδρες όσον αφορά τις ανδρικές κολόνιες, είναι πολύ λιγότερες από ότι στις γυναίκες.


Για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφέρθηκαν, η επιλογή κολόνιας για έναν άνδρα θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.


Tips για να το φορέσεις σωστά


Πως να φορέσεις σωστά τις αγαπημένες σου ανδρικές κολόνιες;


  • Ψεκάσου με το άρωμα σου μετά το ντους. Φρόντισε να έχεις σκουπιστεί καλά, πριν βάλεις κολόνια και η επιδερμίδα σου να είναι στεγνή.


  • Τα καλύτερα σημεία του σώματος, για να βάλεις κολόνια, είναι το στήθος, ο λαιμός, οι αγκώνες (στο εσωτερικό τους), οι καρποί (στο εσωτερικό τους), οι ώμοι και το αυτί (στο πίσω μέρος), καθώς απορροφούν το άρωμα.


  • Δεν πρέπει να τρίβεις το άρωμα στο σημείο που το βάζεις, αντιθέτως πρέπει να το αφήνεις να αναδυθεί μόνο του.


  • Καλό θα ήταν να μην ψεκάζεσε με το άρωμα φορώντας ρούχα, για τους εξής λόγους: Πρώτον, το άρωμα δεν θα έχει την ίδια μυρωδιά εάν πέσει στην μπλούζα και δεύτερον μπορεί να αφήσει λεκέ στο ρούχο, λόγω των έλαιων.


Διατήρησε και προφύλαξε το άρωμα σου


Ανδρικές κολόνιες και προστασία: Εάν θέλεις το άρωμα σου να κρατήσει την μυρωδιά του, μπορείς να ακολουθήσεις τα εξής 2 πολύ απλά και βασικά βήματα:

  1. Τοποθέτησε το άρωμα σε ένα σκιερό μέρος, πχ στο ντουλάπι του δωματίου σου. Η κολόνια δεν πρέπει να βρίσκεται σε ζέστη, ούτε σε μέρη με υγρασία.

  2. Να κλείνεις το άρωμα σου πάντα με το καπάκι, έτσι ώστε να μην εξατμιστεί.

Ψάχνεις για ανδρικά αρώματα που διαρκούν;Ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά αρώματα


Θέλεις να μάθεις ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά αρώματα; Σου έχω διάφορες επιλογές χύμα αρωμάτων που είναι αν