Αναζήτηση
  • lioligreece

Αρωματικά χώρου: Πόσο σημαντικά είναι για την διάθεση μας

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Η αξία που έχουν τα Αρωματικά χώρου


Αρωματικά χώρου: Τα αρώματα και οι μυρωδιές αποτελούν κομμάτι της ζωής μας. Μέσα από τα αρώματα αναδύονται οσμές που μας προκαλούν διάφορα συναισθήματα.


Εάν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ένα άρωμα χτίζει αναμνήσεις και μας δημιουργεί συναισθήματα, τότε ίσως κατανοήσουμε το πόσο σημαντικά και πόση μεγάλη αξία έχουν τα αρωματικά σπιτιού.


Αν σκεφτούμε δηλαδή ότι το σπίτι μας είναι ένας χώρος που ηρεμούμε και περνάμε αρκετό χρόνο καθημερινά, καταλαβαίνουμε ότι τα αρωματικά χώρου είναι σχεδόν απαραίτητα, καθώς μας γεμίζουν με θετική ενέργεια!


Τι αρωματικά υπάρχουν;


Ποια αρωματικά υπάρχουν και ποια είναι αυτά που ταιριάζουν στο σπίτι μας;


Αρωματικά σαπούνια


Τα αρωματικά σαπούνια κάνουν το δέρμα μας να έχει μια όμορφη και καθαρή μυρωδιά που μας συνοδεύει μέσα στην ημέρα.


Αρωματικά στικ


Τα αρωματικά στικ τα οποία μάλιστα είναι και στην μόδα, αποτελούν μια πάρα πολύ καλή επιλογή για κάθε χώρο του σπιτιού γιατί προσδίδει έναν τύπο, μια φινέτσα και γενικότερα δημιουργεί ένα αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας. Να σημειωθεί ότι τα αρωματικά στικ, είναι κατάλληλα και για αρωματικά μπάνιου.


Αρωματικά στικ χρήση: Τα αρωματικά χώρου με ξυλάκια, είναι πολύ εύκολα στην χρήση τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα στικ θέλετε, ωστόσο για αρχή προτείνεται η χρήση ενός στικ, για να μπορέσετε να δείτε και την ένταση του αρώματος.


Αρωματικά έλαια


Τα αρωματικά έλαια κάνουν τον χώρο ιδανικό για ξεκούραση, χαλάρωση και συγκέντρωση. Οι μυρωδιές των αιθέριων ελαίων μας δημιουργούν το κατάλληλο vibe που χρειαζόμαστε!Κεριά αρωματικά


Τα αρωματικά κεριά που τόσο αγαπάμε δεν γίνεται να λείπουν από κανένα σπίτι! Πέρα από το ότι τα αρωματικά κεριά και κυρίως τα αρωματικά κεριά σε βαζάκια, διακοσμούν τον χώρο μας, μυρίζουν υπέροχα και κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ειδυλλιακή.


Αν είσαι λάτρης των φυσικών προϊόντων αλλά και του μοντέρνου στυλ, να θυμάσαι ότι υπάρχουν φυσικά αρωματικά κεριά τα οποία δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο χώρο σου. Για παρ