Αναζήτηση
  • lioligreece

Body lotion ή Body butter; Τι κρέμες να επιλέξεις για την περιποίηση του σώματος σου

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Περιποίηση σώματος και οφέλη


Body lotion ή body butter; Μάθε τα πάντα για την σωστή περιποίηση σώματος. Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η περιποίηση δεν είναι μονάχα γυναικεία υπόθεση αλλά υπάρχει και ανδρική περιποίηση σώματος!


Η περιποίηση σώματος είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Σίγουρα πολλές φορές μπορεί να μην έχουμε χρόνο ή διάθεση για να ασχοληθούμε με το σώμα μας, όμως δεν θα πρέπει να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.


Είναι πολύ σημαντικό να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και συγκεκριμένα το σώμα μας, σε καθημερινή βάση. Πέρα από τα πρακτικά - ορατά οφέλη που προσφέρουν οι κρέμες στο δέρμα μας (απαλότητα, σύσφιξη κτλ.), προσφέρουν και αλλαγή στην ψυχολογία.

Είμαι σίγουρη ότι κάθε φορά που κάνετε οτιδήποτε για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, όπως για παράδειγμα αν χρησιμοποιήσετε μια κρέμα χεριών για να ενυδατώσετε τα χέρια σας, παρατηρείτε μία θετική αλλαγή στην ψυχολογία σας. Η περιποίηση σε κάνει να νιώθεις μία αναζωογόνηση, μία αυτοπεποίθηση και γενικότερα μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Εάν αγαπάς τον εαυτό σου και σου αρέσει να τον φροντίζεις πρέπει να επιλέγεις και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, σωστά; Παρακάτω λοιπόν, σου προτείνουμε προϊόντα περιποίησης σώματος που σίγουρα θα λατρέψεις!


Τι είναι body lotion και ποια η χρήση του;


Καταρχάς, η body lotion, δηλαδή η κρέμα σώματος, είναι το πιο σημαντικό καλλυντικό που δεν πρέπει να λείπει ποτέ και από κανένα νεσεσέρ! Μην ξεχνάτε ότι το δέρμα μας χρειάζεται πάντοτε ενυδάτωση είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας.

Η body lotion αποτελείται από μία ελαφριά σύσταση και είναι καλό να εφαρμόζεται μετά το ντους.

Μια καλή body lotion προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη, απαλότητα και όμορφη οσμή στο σώμα.