Αναζήτηση
  • lioligreece

Εντυπωσίασε επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Τι σημασία έχουν τα αξεσουάρ για ένα ντύσιμο;


Τα αξεσουάρ είναι το Α και το Ω για κάθε εμφάνιση. Είναι αυτά που απογειώνουν το look και κάνουν την διαφορά! Τα γυναικεία αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα τα σκουλαρίκια φο μπιζού, τα ωρολόγια, οι τσάντες κτλ., μπορούν να μετατρέψουν μία απλή εμφάνιση σε κάτι πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Πολύ σημαντικό είναι να μην υπάρχουν “υπερβολές” όσον αφορά τα αξεσουάρ.

Για ένα άρτιο και συνάμα στιλάτο αποτέλεσμα, θα πρέπει η τελική εικόνα να μην είναι υπερβολική και το σύνολο να “δένει” αρμονικά.

Εμείς σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στα γυναικεία σκουλαρίκια και συγκεκριμένα στους κρίκους αλλά και στα αξεσουάρ για τα μαλλιά!


Τι αξεσουάρ να επιλέξεις και πως να τα συνδυάσεις;


Σκουλαρίκια Κρίκοι


Κρίκοι και διαχρονικότητα πάνε μαζί! Οι κρίκοι, θεωρούνται από τα all time classic αξεσουάρ, που σχεδόν κάθε χρόνο βρίσκονται στην μόδα, με διαφορετικές εκφάνσεις.


Οι κρίκοι, και ιδίως οι χρυσοί κρίκοι, μπορούν και μετατρέπουν κάθε εμφάνιση προς το καλύτερο. Υπάρχουν διάφορα σχέδια και μήκη (μεσαίοι, μικροί και μεγάλοι κρίκοι). Οι μεσαίοι κρίκοι, μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ και δημιουργούν ένα πιο casual και ταυτόχρονα στιλάτο look.


Οι μικροί, προσδίδουν ένα πιο chic χαρακτήρα και είναι ιδανικοί για πρωινές ώρες, ενώ οι μεγάλοι και εντυπωσιακοί κρίκοι ταιριάζουν τέλεια σε μια βραδινή έξοδο.


Tip: Αν για μια εμφάνιση σου, επιλέξεις σκουλαρίκια χρυσά κρίκους, φρόντισε και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που θα φορέσεις να είναι στην ίδια απόχρωση. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο, chic και ολοκληρωμένο.


Κρίκος Τετραγωνισμένος Χρυσός 50mm
Κρίκος Ασημί 70mmΚρίκος Τετραγωνισμένος Χρυσός 90mm