Αναζήτηση
  • lioligreece

Σωστή περιποίηση προσώπου για κάθε ηλικία

Περιποίηση προσώπου: Βήματα


Έχει σημασία η περιποίηση προσώπου να γίνεται με συγκεκριμένα βήματα; Υπάρχει σωστή σειρά με την οποία εφαρμόζουμε τα προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο; Η απάντηση είναι… ναι!

Αρχικά, αφού έχεις ήδη επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, επόμενο βήμα είναι να γίνει η σωστή απορρόφηση των συστατικών τους.

Θέλεις το πρόσωπο σου να είναι καθαρό, φρέσκο και λαμπερό; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και θα δεις αλλαγές στην επιδερμίδα σου που θα σε εκπλήξουν. Να θυμάσαι ότι για να γίνει η περιποίηση προσώπου 100% σωστά, θα πρέπει να ακολουθείς άλλη διαδικασία το βράδυ και άλλη το πρωί,


Tip: Η περιποίηση προσώπου είναι εξίσου σημαντική και το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα!


Η περιποίηση προσώπου το βράδυ


Όσον αφορά την βραδινή ρουτίνα, σίγουρα η σωστή περιποίηση προσώπου είναι σημαντική. Είναι δηλαδή μία απαραίτητη διαδικασία που θα πρέπει να γίνεται με τον σωστό τρόπο.


Ντεμακιγιάζ


Για να καθαρίσεις εντελώς το πρόσωπό σου από το μακιγιάζ και τους ρύπους, θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις με έναν καλό καθαρισμό.


Toner


Ακόμη και μετά τον καθαρισμό μπορεί να υπάρχουν ρύποι στο πρόσωπο, ωστόσο μην αγχώνεσαι γιατί για αυτόν τον λόγο υπάρχει το Toner. Αφαιρεί όλα τα τυχόν υπολείμματα και ενυδατώνει την επιδερμίδα!


Κρέμα ματιών


Εφόσον όλα αυτά έχουν απορροφηθεί και η επιδερμίδα είναι στεγνή και καθαρή, το επόμενο βήμα είναι η κρέμα ματιών. Μία θεραπευτική κρέμα ματιών, είναι η ιδανική επιλογή για βραδινή περιποίηση προσώπου.


Η περιποίηση προσώπου το πρωίΤις πρωινές ώρες, όπου ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε ίσως να είναι λιγότερος, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την σωστή περιποίηση προσώπου είναι πολύ λίγα.... όμως θαυματουργά!


Καθαρισμός