Αναζήτηση
  • lioligreece

Επίλεξε το ιδανικό body mist για ένα πιο αέρινο και φυσικό άρωμα

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Τι είναι body mist;


Πολύ πιθανό είναι να έχεις ακούσει να μιλούν για το body mist και να αναρωτιέσαι τι είναι. Μην σε αγχώνει, γιατί το συγκεκριμένο άρθρο, είναι εδώ για να σου λύσει όλες τις απορίες, απλά και γρήγορα!


Το body mist με λίγα λόγια, είναι ένα άρωμα το οποίο αποτελείται από πολύ νερό. Αυτός είναι ο λόγος που ουσιαστικά το κάνει και πιο αέρινο και ανάλαφρο.


Τα Body mists σε αντίθεση με τα αρώματα, δεν περιέχουν πολλά έλαια, για αυτό και η μυρωδιά τους δεν διαρκεί όσο η κολόνια. Ένα καλό body mist, δημιουργεί ένα αίσθημα φρεσκάδας με ένα μόνο ψεκασμό!


Ποια η χρήση του body mist;


Body mist χρήση: Τα body mists είναι πολύ εύκολα στην χρήση τους. Μπορείς να ψεκάσεις σε όλο σου το σώμα το αγαπημένο σου Body mist οπουδήποτε και εάν βρίσκεσαι.


Εάν θέλεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, θα σου πρότεινα να “λουστείς” με Body mist, αμέσως μετά το μπάνιο σου. Αυτό γιατί, οι πόροι μετά το μπάνιο, μένουν ανοιχτοί επομένως το άρωμα απορροφάται και γίνεται ένα με το δέρμα σου!


Ποια είναι η πιο καλοκαιρινή μυρωδιά;

Λατρεύεις το καλοκαίρι και θέλεις να βρεις την πιο καλοκαιρινή μυρωδιά που κρύβεται μέσα σε ένα μπουκαλάκι;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλοκαιρινό από το body mist καρύδα! Το άρωμα της καρύδας σε ταξιδεύει σε όμορφα μέρη και παράλληλα σε αναζωογονεί!


Βέβαια ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό Tip είναι να επιλέγεις πριν ψεκαστείς με το Body mist, μία κρέμα σώματος! Εφάρμοσε την Body lotion coconut και κάνε το άρωμα να διαρκέσει ακόμη περισσότερο!


Υπάρχουν Body mist ανδρικά;


Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν body mist ανδρικά; Τα περισσότερα body mist άλλωστε, είναι unisex! Στα Body mist της Lioli, μπορείς να επιλέξεις εσύ το άρωμα της αρεσκείας σου και να το κάνεις δικό σου απλά και γρήγορα….με ένα μόνο κλικ στο “προσθήκη στο καλάθι”!
Επίλεξε την μυρωδιά που σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα και σου α