Αναζήτηση
  • lioligreece

Εσώρουχα γυναικεία: Πως να κάνεις την σωστή επιλογή;

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Είσαι από τις γυναίκες που σου αρέσουν τα εσώρουχα γυναικεία και θεωρείς ότι θα πρέπει να δίνεις την ίδια βάση που δίνεις και για τα ρούχα; Τότε είσαι στο κατάλληλο άρθρο!


Θέλεις να επιλέγεις εσώρουχα τα οποία ταιριάζουν σε σένα και σε κάνουν να νιώθεις ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση; Πολλές φορές θέλεις να αγοράσεις εσώρουχα γυναικεία από online shop και διστάζεις γιατί δεν ξέρεις αν θα είναι λάθος μέγεθος;

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Παρακάτω θα σου δώσω μερικά tips και χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στο να μπορείς να επιλέγεις πάντα τα σωστά γυναικεία εσώρουχα!


Επίλεξε το ιδανικό χρώμα


Είτε ενδιαφέρεσαι για πιο σέξι εσώρουχα, είτε για πιο αθλητικά, είτε για καθημερινά, η επιλογή του χρώματος στα εσώρουχα γυναικεία, παίζει σημαντικό ρόλο! Μία συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, είναι να επιλέξεις το χρώμα του εσώρουχου σου, με βάση το χρώμα της επιδερμίδας σου.
Ανοιχτή επιδερμίδα


Αν είσαι από τις γυναίκες που έχεις πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, δεν συνίσταται η επιλογή απαλών χρωμάτων ή χρωμάτων του δέρματος.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λίγο πιο basic αλλά εξίσου σέξι χρώματα που ταιριάζουν ιδανικά, είναι το κόκκινο και το μαύρο.


Σκουρόχρωμη επιδερμίδα


Στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν απίστευτα, τα χρώματα που είναι πιο έντονα και φωσφόριζέ. Για παράδειγμα το μωβ, το έντονο κίτρινο και μπλε είναι σίγουρα από τις top επιλογές.


Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι τα χρώματα, είναι μία εντελώς προσωπική και συνεπώς υποκειμενική άποψη, που σχετίζεται με την αισθητική του καθενός.


Αν για παράδειγμα έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και θέλεις να επιλέξεις μπεζ εσώρουχα, φυσικά και δεν σε εμποδίζει κανείς στο να το κάνεις!Επίλεξε το ιδανικό μέγεθος


Το μέγεθος που θα επιλέξεις για τα εσώρουχα, θα πρέπει να γίνει προσεκτικά καθώς είναι πολύ βασικό για να νιώσεις όμορφα με ό,τι εσώρουχο και αν φορέσεις. Πως όμως θα μπορέσεις να είσαι σίγουρη ότι επιλέγεις το σωστό νούμερο ακόμη και αν αγοράζεις εσώρουχα από e shop;


Υπάρχουν τρία πολύ απλά βήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν στο να επιλέξεις το κατάλληλο νούμερο σουτιέν.