Αναζήτηση
  • lioligreece

Περιποίηση μαλλιών: Τα μυστικά για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Η Περιποίηση μαλλιών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας μιας γυναίκας. Τα όμορφα, υγιή και λεία μαλλιά, είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας. Προσθέτουν έναν τύπο, ολοκληρώνουν μια εμφάνιση και χαρίζουν αυτοπεποίθηση.


Φροντίδα και περιποίηση της τρίχας


Η λύση για την περιποίηση των μαλλιών και την επαναφορά της τρίχας έγκειται, στα προϊόντα τα οποία θα επιλέξεις αλλά και στην συχνότητα που τα χρησιμοποιείς. Παρακάτω σου προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα για την περιποίηση μαλλιών που ξεχωρίσαμε.


Μάσκα μαλλιών


Γενικότερα μία μάσκα μαλλιών εμπεριέχει θρεπτικά συστατικά, τα οποία ενυδατώνουν την τρίχα. Η κατάλληλη μάσκα, θρέφει και θεραπεύει τα μαλλιά μιας γυναίκας. Επίλεξε την ιδανική για σένα μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση και πέτυχε το αποτέλεσμα που επιθυμείς.


ΜΑΣΚΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ
Η ιδανική μάσκα μαλλιών για όγκο και ενυδάτωση!


Dalon Χρωμόμασκα - Dalon hair mask


Οι χρωμόμασκες της Dalon, θρέφουν και ανανεώνουν το χρώμα στα μαλλιά χωρίς να τα επιβαρύνει.


Εάν η τρίχα των μαλλιών σου είναι ταλαιπωρημένη από τις βαφές και θέλεις να αλλάξεις ή να διορθώσεις το χρώμα, τότε επίλεξε color remover, ώστε να αφαιρέσεις το τεχνητό χρώμα χωρίς να επιδεινώσεις την φυσική κατάσταση της τρίχας. Ανάλογα με το χρώμα μαλλιών σου επίλεξε το αντίστοιχο προϊόν.


Dalon Χρωμομάσκα Μαλλιών Ροζ
Η ιδανική dalon μάσκα μαλλιών, για pink hair!Dalon Χρωμομάσκα Μαλλιών Χάλκινη