Αναζήτηση
  • lioligreece

Όλα όσα οφείλεις να γνωρίζεις για το after shave

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

After shave


Τι είναι το after shave; To ξύρισμα του προσώπου, αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας σχεδόν όλων των ανδρών. Πολλές φορές είναι λογικό να προκαλούνται διάφοροι ερεθισμοί από το ξύρισμα, που δεν είναι ευχάριστοι για κανέναν.


Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το ξύρισμα, θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποτελεί μια όμορφη και ευχάριστη διαδικασία για έναν άνδρα. Εδώ “έρχεται” η ύπαρξη του after shave που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα!


Το after shave ουσιαστικά είναι ένα προϊόν για το δέρμα, το οποίο, όπως φανερώνει η ονομασία του, εφαρμόζεται μετά από το ξύρισμα. Τα ανδρικά after shave, κάνουν την διαδικασία του ξυρίσματος πιο εύκολη από ποτέ!


Πρέπει να υπάρχει στην ρουτίνα περιποίησης κάθε ανδρός που αγαπά και σέβεται την επιδερμίδα του.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς after shave μετά το ξύρισμα; Φυσικά! Η χρήση του after shave είναι τόσο απλή μα... τόσο σημαντική! Tip για σωστή χρήση εφαρμογής του after shave: Απλώνεις μία μικρή σχετικά ποσότητα στο χέρι σου και την εφαρμόζεις στο πρόσωπο σου κυκλικά και απαλά στην περιοχή που ξυρίστηκες. Έτσι η επιδερμίδα σου, θα ανακουφιστεί και θα γίνει πιο μαλακή και λεία από ποτέ. Ποιο είναι το καλύτερο after shave; Το καλύτερο after shave είναι αυτό που περιέχει τις κατάλληλες ιδιότητες και τα απαραίτητα συστατικά που επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δύο από τα καλύτερα after shave που ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι τα εξής: PRIMO BAGNO AFTER SHAVE GEL OCEAN MEN 100MLΤο Primo Bagno αποτελείται από οργανική Aloe, νερό, φύλλα hamamelis virginiana και εκχυλίσματα χαμομηλιού! PRIMO BAGNO AFTER SHAVE GEL CODE MEN 100MLΧάρη στην σύσταση του, προσδίδει βαθιά ενυδάτωση και προστατεύει την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς που προκύπτουν μετά από κάθε ξύρισμα. After shave gel ή lotion; Ποια η διαφορά τους; Και τα after shave lotion και τα after shave gel, είναι εξίσου αποτελεσματικά. Ωστόσο δεν “ταιριάζουν” σε όλους τους τύπους δέρματος. Για να μπορέσετε να επιλέξετε το κατάλληλο, προτιμήστε after shave σε μορφή gel εάν η επιδερμίδα σας είναι πιο ευαίσθητη. Τα άτομα με ξηρό και ευαίσθητο δέρμα θα πρέπει να αποφεύγουν το after shave με Lotion, λόγω του ότι εμπεριέχει μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ που επιδεινώνει την ξηρότητα. Για να γίνει λοιπόν η σωστή επιλογή after shave, αρκεί μονάχα να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Η σωστή επιλογή θα σου επιφέρει την ανακούφιση, την φρεσκάδα και την καταπράυνση που επιζητείς μετά από κάθε σου ξύρισμα!

Εάν η επιδερμίδα σου είναι αρκετά ευαίσθητη ή εάν προτιμάς τα φυσικά προϊόντα, υπάρχει πάντα η επιλογή ενός φυσικού after shave.

Το φυσικό after shave, είναι εξίσου βοηθητικό και καταπραϋντικό.