Αναζήτηση
  • lioligreece

Παλέτες σκιών: Πως να επιλέξεις τα ιδανικά χρώματα

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Οι παλέτες σκιών χωρίς καμία αμφιβολία είναι από τα προϊόντα που μπορούν να απογειώσουν το μακιγιάζ σου! Όλες μας λατρεύουμε τις σκιές, καθώς υπάρχουν αμέτρητοι χρωματικοί συνδυασμοί και επιλογές.


Πολλές από εμάς όμως δεν γνωρίζουμε το πως να επιλέξουμε τις ιδανικές παλέτες σκιών που να ταιριάζουν απόλυτα με την επιδερμίδα μας και να δημιουργούν ένα άρτιο και αρμονικό αποτέλεσμα.


Ωστόσο υπάρχει ένα κόλπο το οποίο βοηθά στην σωστή επιλογή χρωμάτων σκιών. Ποιο είναι αυτό; Το φυσικό χρώμα τον ματιών σου.


Επίλεξε σκιές ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου


Μπλέ μάτια


Εάν τα μάτια σου κυμαίνονται σε μπλε αποχρώσεις και θέλεις να τα κάνεις να ξεχωρίσουν ακόμη περισσότερο, μπορείς να επιλέξεις πιο γήινες αποχρώσεις. Μπορείς επίσης να “παίξεις” και με πιο απαλές αποχρώσεις του ροζ και του μωβ.

Απέφυγε να χρησιμοποιείς αποχρώσεις του μπλε, καθώς δεν θα τονίσει το βλέμμα σου όσο πιστεύεις.


Καφέ μάτια


Αν είσαι από τις γυναίκες που τα μάτια σου είναι καστανά, να ξέρεις ότι είσαι τυχερή, καθώς σου ταιριάζουν πολλά χρώματα και κυρίως τα γήινα και καφετί, τα οποία όλες μας λατρεύουμε. Σε καφέ μάτια ταιριάζουν επίσης και οι μωβ και μπλε αποχρώσεις.


Προτίμησε περισσότερο μαύρες και καφέ παλέτες σκιών που θα αναδείξουν το σαγηνευτικό σου βλέμμα.


Πράσινα μάτια


Ανέδειξε κι άλλο τα υπέροχα πράσινα σου μάτια, επιλέγοντας καφέ αποχρώσεις που πορτοκαλίζουν. Επίσης πολύ καλή και elegant επιλογή αποτελεί η χρυσή σκιά.


Αν έχεις πράσινα μάτια μην επιλέγεις πράσινες αποχρώσεις, καθώς το φυσικό αυτό υπέροχο χρώμα των ματιών σου θα “χαθεί”.


Τι χρειάζεται για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ των ματιών σου;


Παλέτες σκιών