Αναζήτηση
  • lioligreece

Τι προσφέρει ένα όμορφο άρωμα; Επίλεξε το κατάλληλο για σένα

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Λίγα λόγια για τα αρώματα


Τα αρώματα είναι επιστήμη. Αποτελούνται από διάφορα έλαια τα οποία συνδέονται μεταξύ τους και δημιουργούν όμορφες μυρωδιές. Είναι το σήμα κατατεθέν μιας γυναίκας αλλά και ενός άνδρα.


Είναι αυτό που μας κάνει να θυμόμαστε ή να δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες.

Αυτό που κάνει τα αρώματα ακόμη πιο ξεχωριστά, είναι το ότι σε κάθε άνθρωπο το ίδιο άρωμα έχει διαφορετική μυρωδιά. Αυτό συμβαίνει γιατί το άρωμα εξαρτάται από τον τύπο δέρματος του καθενός.


Να θυμάστε ότι ένα άρωμα προδίδει στοιχεία για την προσωπικότητα μας!


Άρωμα και αυτοπεποίθηση


Η σωστή επιλογή αρώματος είναι πολύ σημαντική! Ένα άρωμα μπορεί να σου αλλάξει ολόκληρη την διάθεση.

Έχει την ικανότητα να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Για αυτό και θα πρέπει να δίνεις βάση στο τί και γιατί το επιλέγεις!


Χύμα ή επώνυμα αρώματα; Τι να επιλέξεις;


Αναρωτιέσαι εάν “τα φθηνά αρώματα είναι καλά”;

Όταν τα χύμα αρώματα ή αλλιώς αρώματα τύπου είναι ποιοτικά, έχουν δηλαδή 12ωρη διάρκεια αρωμάτων, τότε σίγουρα αξίζουν περισσότερο από το να αγοράσετε επώνυμα αρώματα.


Μπορείτε να εξοικονομήσετε πάρα πολλά χρήματα επιλέγοντας κολόνιες χύμα και εάν είστε από τα άτομα που σας αρέσουν να έχετε νέα αρώματα και γενικά να τα ανανεώνετε, μπορείτε να έχετε παραπάνω από ένα άρωμα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.


Πως να "προστατέψεις" το αγαπημένο σου άρωμα;
Ένα πάρα πολύ σημαντικό tip το οποίο προστατεύει και βοηθά τα αρώματα να διατηρηθούν περισσότερο, είναι η θερμοκρασία!


Τα αρώματα δεν πρέπει να βρίσκονται στο μπάνιο, όπως συνηθίζουμε, γιατί η υψηλή θερμοκρασία και οι υδρατμοί κάνουν το άρωμα να εξατμίζεται. Όμως ούτε το ψυγείο ή ένα μέρος με κλιματισμό δεν είναι το κατάλληλο σημείο.


Για αυτό θα πρέπει να βρείτε ένα σκιερό και δροσερό μέρος να το τοποθετήσετε. Εάν για παράδειγμα το δωμάτιο σας είναι ένα δροσερό χωρίς υγρασία μέρος, τότε είναι το ιδανικό μέρος!


Σημαντικό είναι επίσης να ασφαλίζεται το μπουκαλάκι πάντοτε με το καπάκι του, έτσι ώστε το άρω