Αναζήτηση
  • lioligreece

Κολόνιες γυναικείες: Τι δηλώνει το άρωμα που επιλέγει μια γυναίκα;

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Τι είδη αρωμάτων υπάρχουν; Τι υποδηλώνουν;


Κολόνιες γυναικείες: Οι κολόνιες και τα αρώματα φανερώνουν πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα αλλά και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου και συγκεκριμένα για μία γυναίκα!


Τα αρώματα ουσιαστικά, αποτελούνται από αιθέρια έλαια και διάφορα συστατικά τα οποία φορώντας τα, προσδίδουν μία ευχάριστη και όμορφη μυρωδιά.

Υπάρχουν αρκετά είδη αρωμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά. Μερικά από αυτά για παράδειγμα μπορεί να είναι τα ξυλώδη, τα γλυκά, τα πικάντικα, τα εσπεριδοειδή.


Αναρωτιέσαι ποιο είδος είναι αυτό που μπορεί να σου ταιριάζει; Σου έχω μερικές επιλογές από τα πιο περιζήτητα είδη αρωμάτων.


Αρώματα γυναικεία ξυλώδη


Τα αρώματα γυναικεία ξυλώδη χαρακτηρίζονται από μία μυρωδιά η οποία θυμίζει ύπαιθρο και γενικότερα την γη.


Οι ξυλώδεις μυρωδιές είναι οι Top επιλογές για τους χειμερινούς μήνες! Πολύ συχνά, ξυλώδη αρώματα επιλέγουν οι άντρες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φοριούνται και από γυναίκες.


Τα ξυλώδη αρώματα γυναικεία, απευθύνονται κυρίως σε άτομα που είναι πιο δραστήρια, που ασχολούνται με υπαίθριες δραστηριότητες και γενικότερα είναι πιο εναλλακτικά.


Αρώματα γυναικεία γλυκά


Τα αρώματα γυναικεία γλυκά είναι άκρως θηλυκά και sexy! Ένα γλυκό άρωμα προσδίδει ένα πιο σαγηνευτικό χαρακτήρα. Κάνει μία γυναίκα ακόμη πιο θελκτική και αέρινη!


Οι γλυκές κολόνιες γυναικείες, αν δεν είναι πολύ έντονες ως προς την μυρωδιά τους, καλό είναι να φοριούνται τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν είναι γλυκές αλλά πιο “βαριές” τότε η ιδανική εποχή είναι ο χειμώνας.


Αρώματα γυναικεία φρουτώδη


Τα φρουτώδη αρώματα είναι ιδανικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Έχουν μια πιο ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση και είναι μία πολύ συχνή επιλογή για τις γυναίκες.


Ποια είναι τα καλύτερα γυναικεία αρώματα;


Σίγουρα η επιλογή κολόνιας αποτελεί καθαρά προσωπική υπόθεση και κάθε άποψη για ένα άρωμα είναι τελείως υποκειμενική.