Αναζήτηση
  • lioligreece

Micellar water: Η επανάσταση του ντεμακιγιάζ

Ενημερώθηκε: 9 Οκτ 2020

Τι είναι το Micellar water;


Micellar water τι είναι: Το Micellar ή αλλιώς γνωστό και ως μικκυλιακό νερό, είναι ένα καθαριστικό προσώπου με συστατικά ενυδάτωσης, που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ.


To micellar νερό είναι ο καλύτερος και πιο αποδοτικός τρόπος για ντεμακιγιάζ.


Γιατί πρέπει να γίνεται σωστά το ντεμακιγιάζ προσώπου;


Για να έχουμε υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, σε όποια ηλικία και εάν είμαστε, θα πρέπει να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας από τους ρύπους, σε καθημερινή βάση.


Αν η διαδικασία ντεμακιγιάζ προσώπου γίνεται με τον σωστό τρόπο και τα κατάλληλα προϊόντα ντεμακιγιάζ, τότε το πρόσωπο μας, θα δείχνει λαμπερό και γεμάτο φρεσκάδα.


Tip: Όσον αφορά τα μάτια, το ντεμακιγιάζ ματιών θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και ακόμη περισσότερη φροντίδα, καθώς είναι από τα σημεία του προσώπου που ταλαιπωρούνται πιο πολύ.


Ποια τα οφέλη του Micellar;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αφαίρεσης του μακιγιάζ, που είναι εξίσου αποτελεσματικοί, όπως για παράδειγμα τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, το σαπούνι κτλ. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το micellar να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο;

Το πολυαγαπημένο προϊόν Micellar, που λατρεύουν οι κορυφαίοι Makeup Artists σε όλο τον κόσμο, προσφέρει πάρα πολλά οφέλη. Μερικά από αυτά είναι:

  1. Δεν ξηραίνει, αντιθέτως ενυδατώνει και κάνει την επιδερμίδα λεία και απαλή από ποτέ

  2. Είναι το ιδανικό ντεμακιγιάζ ματιών για ευαίσθητα μάτια, καθώς δεν προκαλεί κοκκίνισμα, ούτε τσούξιμο

  3. Δεν φράζει τους πόρους